MOEDERDAG ACTIE: NU TOT 25 EURO CASHBACK!

Verras iemand die je dierbaar is deze Moederdag! Ontvang tot 25 euro cashback bij aankoop van een van de deelnemende SENSEO® Original Plus of SENSEO® Select modellen.  Meer weten over het meest iconische SENSEO® koffiezetapparaat de SENSEO® Original Plus?  Of bekijk de  SENSEO® Select waar je gemakkelijk kiest en geniet van jouw favoriete koffiesterkte!

Vul hieronder alle gevraagde gegevens in

  • De actieperiode loopt van 1 april 2024 t/m 19 mei 2024. Volledige registraties dienen uiterlijk 2 juni 2024 ontvangen te zijn.
  • Deze actie is enkel geldig bij aankoop van de SENSEO® typenummers beginnend met CSA210, CSA230, CSA240 en CSA250 aangekocht in Nederland.
  • LET OP:Dealmodellen HD7806/xx, HD6552/xx, HD6553/xx, CSA230/00 (wit), CSA230/60 (zwart), Switch HD6592/xx en Maestro CSA260/xx zijn uitgesloten van deelname.
  • Bekijk de actievoorwaarden.
  • Heb je hulp nodig bij het invullen? Klik dan hier voor onze voorbeeldregistratie.
Stap 1: Aankoopgegevens
Je vindt het modelnummer van je machine op de sticker aan de onderkant van je machine, te beginnen met CSA. Klik op het pijltje achter “maak een keuze” om je machine te selecteren.
stap 2: persoonlijke gegevens
stap 3: kassabon en streepjescode
Zorg dat de winkel, het typenummer en de aankoopdatum duidelijk zichtbaar zijn. Het mag geen bestelbon of pakbon zijn.
Zorg er voor dat alle aankoopgegevens duidelijk zichtbaar en leesbaar zijn en dat de afbeelding van het aankoopbewijs volledig is, dus zonder vouwen, knipsels en scheuren. Een geldig aankoopbewijs is een factuur en/of een kassabon.

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Ga hiervoor naar www.senseo.nl/contact.